Release notes 17.1.0

C2CAC-10548: Koppeling Caseware Cloud werkt vanaf nu met een api key

Vanaf deze versie het verplicht om de authenticatie voor koppeling tussen AuditCase en Caseware cloud aan te passen. Eerder wat het mogelijk om met een email en een wachtwoord de koppeling te laten authenticeren.

Vanaf deze waarde werkt de koppeling alleen als gebruik gemaakt wordt een API key voor server-server communicatie.

In dit artikel staat hoe dit ingesteld kan worden: Instellen Caseware Cloud API key voor AuditCase