OPGELOST: Archiveren van e-mail naar AuditCase geeft foutmelding: Service Unavailable

21-06-2022 9:45

Wanneer er geprobeerd word om een e-mail te archiveren naar AuditCase krijg je 1 van onderstaand foutmeldingen

De foutmelding geeft aan dat de Microsoft server momenteel niet in staat is om het verzoek af te handelen vanwege een tijdelijke overbelasting of gepland onderhoud.

Zodra er meer bekend is zullen we het hier melden

21-06-2022 11:06

Het betreft een storing in de Microsoft Graph API, oplostijd nog onbekend

21-06-2022 13:20

De problemen met de MS Graph API zijn opgelost en e-mails archiveren naar AuditCase werkt weer