Let op: Vanaf AuditCase versie 15.8 is de oude invoegtoepassing uitgefaseerd.

Vanaf versie 15.8 zal de oude invoegtoepassing niet meer worden meegeleverd in AuditCase. Dit betekent dat de oude invoegtoepassing ook niet meer zal werken na de update van AuditCase.

Verreweg de meeste klanten zijn inmiddels overgestapt op de nieuwe invoegtoepassing, 'invoegtoepassing 2.0' en dus heeft deze wijziging weinig gevolgen.

Zie ook ons eerdere artikel hierover.

Gebruikt u intern nog de oude invoegtoepassing? Dan is het zaak om nu al stappen te nemen om over te stappen naar de nieuwe. Neem contact op met onze support afdeling als hierbij hulp of ondersteuning nodig is.

Let hierbij op dat uw systeem aan deze systeemeisen voldoet.

Voor hulp bij installatie en uitrol van de nieuwe invoegtoepassing kunt u dit artikel raadplegen.