Release notes 15.4

C2CAC-6467: Tekstveld leegmaken met een 'x' button

Het is mogelijk gemaakt om in de tekstvelden de ingevulde waarde te verwijderen door op een button te klikken in het desbetrefende veld.

C2CAC-8974: Snel Office document openen en wijzig werkt niet meer

In deze versie is het probleem opgelost dat een Office document niet meer automatisch opende nadat er op was geklikt binnen een weergave. Als vanuit deze plek op een document wordt geklikt dan opent het AuditCase document zich automatisch in wijzig mode en zal ook het Office document direct geopend worden.

C2CAC-6744: Label mee kunnen geven bij dossierstuk upload

Het is mogelijk gemaakt om in de configuratie van AuditCase één of meer labels in te stellen die automatisch op het dossierstuk wordt geplaatst tijdens een upload via de api. Dit is instelbaar gemaakt per configuratietype.

Het gaat om onderstaande api aanroep waarin dat mogelijk is gemaakt.

Document: Dossierstuk aanmaken

C2CAC-6588: Extra AC veld - tabblad intern - Horizontaal toezicht

Er kunnen nu extra opmerkingen worden toegevoegd bij horizontaal toezicht.

C2CAC-4007: ValidSign: einddatum ondertekening meegeven

Het is nu mogelijk om een vervaldatum in te voeren in AuditCase. Dit wordt ook meegeven in de koppeling waardoor de vervaldatum ook in ValidSign zichtbaar is.

C2CAC-8805: "Reactie email" sjablonen uitfaseren

In de sjablonen module was er een sjabloon type 'reactie email' dat geen duidelijk doel meer had en is daarom verwijderd uit AuditCase. Eventuele e-mail sjablonen die hier aan gekoppeld waren worden automatisch op 'correspondentie' gezet.

C2CAC-8203: Dymo label framework upgraden

Het Dymo framework binnen AuditCase heeft een update gehad waardoor er geupgrade kan worden naar de laatste versie. Meer informatie kan in dit artikel teruggevonden worden.

C2CAC-9028 Configureren van dossier structuur voor het starten van een project taak

Het is nu mogelijk om bij het starten van een project een dossier structuur te configureren die wordt meegenomen op de taak die aangemaakt wordt.

C2CAC-8834: ValidSign: Meer dan vier ondertekenaars

Het is nu mogelijk om tot 10 ondertekenaars aan te geven in AuditCase. Standaard zijn er twee ondertekenvelden beschikbaar en kunnen er telkens twee extra zichtbaar gemaakt worden door te klikken op "Extra ondertekenaars".

C2CAC-5809: Export maken pagina

We hebben de pagina waar een export gemaakt kan worden een stukje versimpeld. Het maken van een export is nu duidelijker geworden door deze optie meteen zichtbaar is geworden.