Release notes 11.4

C2CAC-*: Verschillende bugfixes, vereenvoudiging code en configuratie en aanpassingen in het installatie script

In deze versie is er aandacht besteed aan diverse kleinere bugfixes en het efficiënter maken van de code, zoals:

• het efficiënter maken van installatie code t.b.v. de uitvoer van updates van AuditCase
  • veel aanpassingen/verbeteringen in code

Daaronder valt het verbeteren van het bewerken van Excel bestanden in AuditCase. Er konden problemen ontstaan bij het bewerken van een Excel bestand wanneer deze:

• Groot was in omvang.
  • Er elementen in het Excel bestand zaten die niet goed verwerkt konden worden.
  • Er meerdere grote Excel bestanden tegelijk bewerkt en opgeslagen werden.

C2CAC-3626: PSA koppeling langslopen laatste aanpassingen

Er is een uitbreiding gedaan in de PSA koppeling. Clientgroep kan naar PSA worden doorgezet.