Release notes 11.3

C2CAC-1307: MailChimp koppeling

AuditCase heeft vanaf deze versie een realtime MailChimp koppeling. Klant-personen en contactpersonen kunnen gemakkelijk naar MailChimp worden doorgezet om vanuit hier mailingen en compagnes te kunnen verzorgen.

Voor de beschrijving van de koppeling zijn de volgende artikelen geschreven:

Algemene MailChimp koppeling beschrijving

MailChimp App en Audience (list) aanmaken voor AuditCase

MailChimp token genereren

C2CAC-3430: Wwft weergaven

De weergaven met daarin Wwft gerelateerde informatie zijn aangepast en versimpelt. Het resultaat hiervan zijn beter bruikbare- en minder weergaven.

C2CAC-3583: Zoeken groepsdossier geeft alle resultaten verzameldossier

Er was een bug dat wanneer je zoekt in een groepsdossier en een van de groepsleden zit in het verzameldossier, dan krijg je alle resultaten van alle klanten in het verzameldossier.
Dit probleem is in deze versie opgelost.

C2CAC-3777: Lijstinvoer uitschakelen

In de module Relatie onder de 'Selectie' is de 'Lijstinvoer' met ingang van versie 11.3.0 uitgeschakeld.
Er is een import module waarmee in bulk velden gewijzigd kunnen worden. Dit kan worden gebruikt in plaats van 'Lijstinvoer'.