Release notes 11.2

C2CAC-3595: Koppelingen: Standaard configuratie voor de notificatie bij fouten

Wanneer er een fout is opgetreden bij het doorzetten van een klant, kan er een notificatie worden verstuurd wanneer dit in de configuratie is opgenomen. Voor de verschillende koppelingen is dit standaard gemaakt zodat dit in te schakelen is indien gewenst.

C2CAC-3443: Weergave bij overleden persoon (middels 'erven van')

In geval van overlijden van een persoon, werd dit voorheen getoond door middel van 'ervan van ' in de titel van de klant. Door het weghalen van de aanschrijving op deze plaats (titelbalk) was dit niet meer zichtbaar. Dit hebben we op twee manieren hersteld.

- we tonen dit in de status informatie balk
- we tonen dit nu weer in de titelbalk

Wanneer een datum is gevuld bij het veld 'Overlijdensdatum' is dit zichtbaar.

C2CAC-*: Verschillende bugfixes, vereenvoudiging code en configuratie en aanpassingen in het installatie script

Deze versie staat vooral in het teken van diverse kleinere bugfixes en het efficiënter maken van de code, zoals:

• het efficiënter maken van installatie code t.b.v. de uitvoer van updates van AuditCase
  • vereenvoudigen van code en configuratie (o.a. geen gebruik van hulp/basis modulen voor aanmaken nieuwe dossiers / archieven)
  • aanpassingen in status weergave koppelingsmodulen
  • veel aanpassingen/verbeteringen in installatie code

C2CAC-3156: Koppeling FiscaalGemak: Het veld 'clientgroup' is verplicht. Wij moeten dit veld doorzetten met een waarde.

FiscaalGemak heeft aanpassingen doorgevoerd zodat het veld ClientGroep niet meer verplicht is.
Wij hebben ook de configuratie van AuditCase aangepast zodat dit veld niet meer naar FiscaalGemak wordt doorgezet.
Dit hebben wij bij alle klanten (behalve maatwerken) doorgevoerd.