Chrome: uitzetten automatische adresaanvulling.

Chrome biedt de mogelijkheid aan om bepaalde informatie automatisch aan te vullen (met eerder opgeslagen gegevens). Wanneer deze functie in Chrome aanstaat is het resultaat dat het kan gebeuren dat er een lijst met invoermogelijkheden bij een veld in AuditCase verschijnt (zie onderstaande schermafdruk).

Dit kan een handige functie zijn, maar het kan onbedoelde bijeffecten geven. Deze lijst kan namelijk knoppen, andere functies en informatie verbergen. Het advies is daarom ook om deze mogelijkheid in de Chrome-instellingen uit te schakelen. Bijkomend voordeel is dat adressen van klanten dan niet (onbedoeld) uit Chrome worden gebruikt, maar uitsluitend vanuit de relatiedatabase.