Hulp bij problemen in de Outlook invoegtoepassing

In dit artikel hebben we de meest gestelde vragen opgenomen over (problemen met) de Outlook invoegtoepassing, met daarbij tips en trucs hoe u deze problemen zelf op kunt lossen. Mocht u er hiermee toch niet uitkomen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Stuur dan een e-mail naar support@changetocomm.nl, en wij helpen u graag verder.

1. U mist de AuditCase knoppen in Outlook.

Mogelijke oorzaken en oplossingen

• Mogelijk is de invoegtoepassing niet of niet goed geïnstalleerd. Volg dit artikel om dit probleem op te lossen.
  • U heeft een nieuwe versie van Outlook 365. Zie dit artikel voor meer informatie.
  • U benadert een gedeelde mailbox of een mailbox van een collega. Dit wordt helaas niet ondersteund. Maar gelukkig is er wel een alternatieve werkwijze.
  • AuditCase is niet ingesteld als vertrouwde website. Stel AuditCase als vertrouwde website in of vraag uw beheerder om dat te doen.

2. U ziet een foutmelding bij het activeren van de invoegtoepassing.

Mogelijke oorzaken en oplossingen

• Controleer of AuditCase actief is door met uw browser in te loggen in AuditCase
  • Mogelijk is de invoegtoepassing niet of niet goed geïnstalleerd. Volg dit artikel om dit probleem op te lossen.
  • AuditCase is niet ingesteld als vertrouwde website. Stel AuditCase als vertrouwde website in of vraag uw beheerder om dat te doen.
  • Verwijder de tijdelijke cache van Internet Explorer (zie onderstaand) en start daarna Outlook opnieuw op.

• Start de computer opnieuw op.
  • Werkt het nog niet, volg dan de stappen uit de volgende vraag.

3. U krijgt een 'wit scherm' tijdens antwoorden of doorsturen Outlook.

Mogelijke oorzaken en oplossingen

• Probeer de functie te gebruiken in Internet Explorer (de web versie van Outlook dus). Werkt het dan nog niet? Neem dan contact op met AuditCase support.
    • AuditCase Support kijkt met u mee in Internet Explorer met behulp van F12 ontwikkeltools en controleert of er 'foutmeldingen' zijn.
    • AuditCase Support controleert of er een patch is voor uw versie van AuditCase dat dit probleem kan verhelpen.
    • AuditCase Support probeert met behulp van IEChooser.exe erachter te komen wat er mis gaat in Outlook client (werkt niet op terminal omgevingen)
  • Werkt bovenstaande wel?
    • Start Outlook opnieuw op en probeer opnieuw.
    • Mogelijk is de invoegtoepassing niet of niet goed geïnstalleerd. Volg dit artikel om dit probleem op te lossen.
  • Werkt uw bedrijf met Terminal Server?
    • Laat uw beheerder eventuele "group policies" op Internet Explorer tijdelijk uitschakelen.

Mocht dit artikel u niet geholpen hebben neem dan contact op met AuditCase support of stuur een e-mail naar support@changetocomm.nl