Hulp bij problemen in de Outlook invoegtoepassing

In dit artikel hebben we de meest gestelde vragen opgenomen over (problemen met) de Outlook invoegtoepassing, met daarbij tips en trucs hoe u deze problemen zelf op kunt lossen. Mocht u er hiermee toch niet uitkomen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Stuur dan een e-mail naar support@changetocomm.nl, en wij helpen u graag verder.

1. U mist de AuditCase knoppen in Outlook.

Mogelijke oorzaken en oplossingen

• Mogelijk is de invoegtoepassing niet of niet goed geïnstalleerd. Volg dit artikel om dit probleem op te lossen.
  • U heeft een nieuwe versie van Outlook 365. Zie dit artikel voor meer informatie.
  • U benadert een gedeelde mailbox of een mailbox van een collega. Dit wordt helaas niet ondersteund. Maar gelukkig is er wel een alternatieve werkwijze.
  • AuditCase is niet ingesteld als vertrouwde website. Stel AuditCase als vertrouwde website in of vraag uw beheerder om dat te doen.

2. U ziet een foutmelding bij het activeren van de invoegtoepassing.

Mogelijke oorzaken en oplossingen

• Controleer of AuditCase actief is door met uw browser in te loggen in AuditCase
  • Mogelijk is de invoegtoepassing niet of niet goed geïnstalleerd. Volg dit artikel om dit probleem op te lossen.
  • AuditCase is niet ingesteld als vertrouwde website. Stel AuditCase als vertrouwde website in of vraag uw beheerder om dat te doen.
  • Verwijder de tijdelijke cache van Internet Explorer (zie onderstaand) en start daarna Outlook opnieuw op.

• Start de computer opnieuw op.
  • Werkt het nog niet, volg dan de stappen uit de volgende vraag.

3. U krijgt een 'wit scherm' tijdens antwoorden of doorsturen Outlook.

Mogelijke oorzaken en oplossingen

• Probeer de functie te gebruiken in Internet Explorer (de web versie van Outlook dus). Werkt het dan nog niet? Neem dan contact op met AuditCase support.
    • AuditCase Support kijkt met u mee in Internet Explorer met behulp van F12 ontwikkeltools en controleert of er 'foutmeldingen' zijn.
    • AuditCase Support controleert of er een patch is voor uw versie van AuditCase dat dit probleem kan verhelpen.
    • AuditCase Support probeert met behulp van IEChooser.exe erachter te komen wat er mis gaat in Outlook client (werkt niet op terminal omgevingen)
  • Werkt bovenstaande wel?
    • Start Outlook opnieuw op en probeer opnieuw.
    • Mogelijk is de invoegtoepassing niet of niet goed geïnstalleerd. Volg dit artikel om dit probleem op te lossen.
  • Werkt uw bedrijf met Terminal Server?
    • Laat uw beheerder eventuele "group policies" op Internet Explorer tijdelijk uitschakelen.

4. Na iedere keer opstarten van de browser moet u opnieuw inloggen op AuditCase om in de invoegtoepassing te komen.

1. U logt in via Okta of andere SAML toegang en het vinkje voor automatisch inloggen staat aan. Dit vinkje moet aan staan bij het inloggen. Logt u niet in met Okta of ander 2-factor systeem dan moet dit vinkje uit staan.

2. Op veel computers staat de optie aan om cookies of de browser-cache regelmatig weg te gooien. Vaak is de instelling dat wordt opgeruimd op het moment van afsluiten, of de volgende dag weer aanmelden. De inloggegevens tot AuditCase worden bewaard in de cookies van Internet Explorer en sinds kort ook in Edge (Zie hieronder). Worden cookies en cache leeggegooid, dan verdwijnt ook de inlog.

3. Vanaf Windows build 1903 en Office build 1906 slaat een invoegtoepassing de inloggegevens op in Edge. Voor het werken hiermee zijn de versies van AuditCase vóór 11.7 niet geschikt. Vanaf versie 11.7 kan AuditCase ook met de combinatie van de nieuwste Office en Windows de invoegtoepassing openen en de inloggegevens opslaan.

Mocht dit artikel u niet geholpen hebben neem dan contact op met AuditCase support of stuur een e-mail naar support@changetocomm.nl