Notificaties en meldingen in AuditCase

Vanaf versie 11.0 is er een nieuwe functie in AuditCase bijgekomen. Interne meldingen uit AuditCase die per e-mail worden verstuurd zijn vanaf nu (ook) zichtbaar als notificaties in AuditCase zelf.

Er is ook een mogelijkheid om alle e-mail meldingen uit te schakelen in het persoonlijk profiel zodat de notificaties alleen nog in AuditCase zichtbaar zijn. Om te voorkomen dat u toch meldingen mist, wordt er 1 maal per dag een e-mail gestuurd om u op de hoogte te houden van ongelezen meldingen. Dit proces start elke dag om 23:00 's avonds.

De meldingen (notificaties) zijn zichtbaar rechtsboven in AuditCase. Nieuwe meldingen zijn herkenbaar door een ongelezen melding teller. Deze teller ziet u ook in de titel van de browser.

AuditCase 'controleert' elke 5 minuten automatisch of er nieuwe meldingen zijn en werkt dit automatisch in het scherm bij. Maar het aantal wordt ook direct bijgewerkt wanneer op de knop geklikt wordt of de startpagina wordt opgebouwd. Bij het openen van de meldingen worden alle gelezen en ongelezen meldingen van nieuw naar oud weergegeven. Meldingen die nog niet gelezen zijn, zijn vet gedrukt.

Om de melding te lezen kan er op geklikt worden.

De knop 'document openen' is beschikbaar in meldingen die betrekking hebben op een document in AuditCase en hiermee kan direct het bijbehorende document in AuditCase geopend worden.

De knop 'Verwijderen' haalt de melding uit de lijst van meldingen. Deze meldingen worden verplaatst naar een 'prullenbak' die alleen beschikbaar is voor de beheerder van de applicatie.

Bovenin dit scherm zijn er nog twee opties: 'verwijder alle gelezen notificaties' en 'markeer alles als gelezen'. Deze knoppen zijn handig wanneer de meldingen via e-mail al zijn verwerkt en je deze wilt opruimen.

Door deze nieuwe functie in AuditCase zijn meldingen per e-mail voor u wellicht onnodig geworden. Om deze reden is er een optie bijgekomen om alle e-mail meldingen uit AuditCase uit te schakelen.

U ontvangt dan geen enkele e-mail melding meer uit AuditCase met uitzondering van de herinnering met ongelezen notificaties in AuditCase.  Via uw persoonlijk profiel kunnen de e-mail meldingen worden uitgeschakeld:

De vorige optie om (alleen) e-mail meldingen uit te schakelen van nieuwe inkomende correspondentie stukken is met deze ontwikkeling komen te vervallen.

Toekomstige ontwikkelingen in AuditCase met betrekking op meldingen zullen meer gericht worden op meldingen die niet meer per e-mail verstuurd worden.