Release notes 13.6

C2CAC-6295: Notities markeren als urgent

Er is een nieuw veld bij gekomen waardoor nu notities gemarkeerd worden als urgent. Dit zie je terug op de klant pagina. Alle notities die gemarkeerd zijn als urgent zijn terug te vinden in de notitie weergave in het dossier van de klant. Er zijn ook snel acties gemaakt om snel een notitie urgentie te verwijderen en toe te voegen.

C2CAC-6707: Extra conditie op label bij automatische taak na verandering ValidSign

In de configuratiemodule voor automatische taken is het nu mogelijk gemaakt om een extra conditie op te nemen voor de gebeurtenis 'Wijziging in validsign'. Hier kunnen één of meer labels opgenomen worden en als één van deze labels op het betreffende dossierstuk (dat getekend terugkomt) voorkomt, dan gaat deze automatische taak configuratie af.

C2CAC-6739: Zoekfunctie in dossier blijft hangen na invullen filter

Wanneer in een klantdossier op een bepaalde tekst wordt gezocht dan wordt dit vastgehouden bij het wisselen van de klant. Daardoor worden niet alle dossiers van andere klant getoond.
In deze versie hebben wij dit probleem opgelost. Bij het wisselen van de klant wordt de oude filter gereset.

C2CAC-6766: Meerdere dezelfde gekoppelde contactpersonen in de lijst van ValidSign

Als de huidige klant binnen een cluster valt en er zijn contactpersonen gekoppeld aan dezelfde klanten binnen de cluster dan werden voorheen de contactpersonen dubbel getoond. Vanaf deze versie is de bijbehorende klant en e-mailadres ook zichtbaar gemaakt.

C2CAC-6524: contact personen met zelfde mail adres worden niet allen getoond in mail correspondentie

In een uitgaande e-mail konden niet altijd alle contacten gekozen worden als het e-mailadres overeenkwam met een andere contactpersoon. Dit probleem is nu opgelost waardoor alle contactpersonen zichtbaar zijn geworden.

C2CAC-3769: Acquisitie Dashboard uitfaseren

Het acquisitie dashboard werd niet zo vaak gebruikt en gaf te weinig overzicht. In de toekomst zal er andere functionaliteit beschikbaar komen in de vorm van bijvoorbeeld een export van taak & acquisitie data naar Excel waarmee eigen grafieken en andere data visualisaties gemaakt kunnen worden.