Installatie Outlook 365 invoegtoepassing

Let op: Stap 1 voordat je met onderstaande proces begint

Let op: Stap 2 voordat je met onderstaande proces begint

Optie a. Beheerder: installeren plugin voor alle gebruikers:

U kunt in Office 365 de invoegtoepassing voor alle gebruikers in één keer installeren. Ga dan naar het Admin Center en dan naar Exchange. Op het dashboard onder "Organization" - "add-ins".

In de komende update van Office365 zit dit op een andere pagina. Ga naar https://admin.exchange.microsoft.com/#/addins. Klik op de knop + en voeg deze dan de add-in op de manier toe als hieronder. De add-in kan ook op een andere plek worden geïnstalleerd via deze url: https://portal.office.com/Adminportal/Home/#/Settings/IntegratedApps

Let op: De invoegtoepassing is pas 6-12 uur na installatie pas uitgerold bij gebruikers.

Optie b. Via de Outlook desktop client, ga naar Bestand > Invoegtoepassingen beheren:

Klik op de + en kies "Toevoegen via URL".

Voer de juiste url voor uw organisatie toe. Deze is opgemaakt zoals hieronder:
https://<AUDITCASE>/ac/api/outlook/install
(hierbij is <AUDITCASE> het websiteadres van uw AuditCase installatie. Bijvoorbeeld: demo.changetocomm.nl of bedrijf.auditcase.nl)

Klik vervolgens op Installeren, Volgende en OK.

Optie c. via Office 365 Webmail

Klik linksboven op het radartje en kies voor "Invoegtoepassingen beheren":

Kies vervolgens voor "Door de beheerder beheerd" (1) indien een centrale beheerder van de Office 365 omgeving de invoegtoepassing beschikbaar heeft gesteld.

Of kies voor "Mijn invoegtoepassingen" (2) en daarna voor "Aangepast invoegtoepassing toevoegen" (3), indien er geen beheerde invoegtoepassing beschikbaar is.

Voer de juiste url voor uw organisatie toe. Deze is opgemaakt zoals hieronder:
https://<AUDITCASE>/ac/api/outlook/install
(hierbij is <AUDITCASE> het websiteadres van uw AuditCase installatie. Bijvoorbeeld: demo.changetocomm.nl of bedrijf.auditcase.nl).

Na de installatie

De eerste keer dat een gebruiker de invoegtoepassing gaat activeren zal op AuditCase ingelogd moeten worden binnen de invoegtoepassing. Dit staat beschreven in de het onderstaande artikel met de gebruikershandleiding.

De knoppen waarmee de mail-archivering kan worden gestart, staan in het menu. De knoppen zijn door Outlook Webaccess in een geselecteerde mail direct zichtbaar te maken door deze instelling aan te vinken:

Nieuwe versie AuditCase Outlook invoegtoepassing installeren.

Als er een nieuwe versie van de invoegtoepassing uitkomt dan is deze versie éénvoudig bij te werken door bovengenoemde stappen te volgen. Het is nodig om eerst de vorige invoegtoepassing te de-installeren en daarna de nieuwe te installeren.

Zoektermen:

invoegtoepassing plug-in plugin outlook exchange

Voor Outlook webaccess gebruikers zie ook:

https://outlook.office.com/owa/?path=/options/manageapps