Systeemeisen Outlook 365 invoegtoepassing

Systeemeisen Outlook 365 invoegtoepassing.

In dit artikel zijn de systeemeisen beschreven voor het gebruik en installatie van de Outlook 365 invoegtoepassing.

• AuditCase versie 13.3 of hoger.
  • Office 365 abonnement is verplicht. Eigen Exchange servers of beheerde mailservers anders dan Office 365 worden niet ondersteund.
  • RDS Server 2012 R2 en 2016 worden niet ondersteund indien Outlook Desktop client wordt gebruikt. *
  • Toegang tot https://portal.azure.com
  • Office en Windows updates zijn ingeschakeld.
  • Azure App registratie

* RDS server 2012 en 2016 worden niet ondersteund omdat de Outlook Desktop client versie op deze servers nog altijd met Internet Explorer 11 werkt. Recentere versies gebruiken Edge. Gebruikt u Outlook in de browser (Office online / OWA) dan is dit wel ondersteund mits de Chrome browser wordt gebruikt.