Release notes 13.3

C2CAC-6421: Project naam in taken

Er kunnen voor een project automatische taken worden aangemaakt. De eerste taak wordt aangemaakt met een actie en de vervolg taken worden aangemaakt als een stap is afgerond. Het is vanaf deze versie mogelijk om een naam te geven aan een project. Hiermee kan een centrale generieke configuratie gemaakt worden van projecten die elke periode hergebruikt kunnen worden.

De naam kan worden geconfigureerd onder beheer en wordt gebruikt in de weergave om een goed overzicht te krijgen van de status van de verschillende projecten.

Voor meer informatie over automatische taken kunt u contact opnemen met ons of deze link raadplegen.

C2CAC-6456: Automatische taken koppelen aan periode en boekjaar

Het is mogelijk om een project in de automatische taken configuratie te koppelen aan een opdracht. Als dit gebeurt dan kan bij het starten van een project de periode en boekjaar worden opgegeven van een taak.

C2CAC-5007: Link in klant samenvatting opent Outlook

C2CAC-6431: Soms werkt het direct openen van een Office bestand niet goed

Door nieuwe updates van internet browsers werkte het openen van linken niet goed vanuit views dit is nu hersteld.

C2CAC-6301: ValidSign: inPerson ondertekening standaard uitschakelen

De optie ‘inPerson’ is bedoeld om het mogelijk te maken dat een kantoor ondertekent voor een klant. Het heet ‘inperson’ omdat het dan de bedoeling is dat je iemand ziet, identificeert en ondertekend. Dit stond  aan binnen ValidSign en hoort eigenlijk standaard uit te staan. Vanaf deze versie is het standaard uitgeschakeld.

C2CAC-6338: Veld cc voor facturatie: voorkomen dat dit gebruikt wordt

In AuditCase is er een veld 'Facturatie e-mailadres CC' dat alleen voor de Qics Milestones koppeling wordt gebruikt. Vanaf deze versie hebben wij dit veld alleen voor klanten met Qics koppeling zichtbaar gemaakt.

C2CAC-6341: Mailchimp koppeling: het e-mailadres in mailchimp is altijd lowercase. In AuditCase dwingen wij dit niet af.

Bij de Mailchimp koppeling is het veld e-mailadres de 'sleutel' voor de koppeling. Een e-mailadres dat een hoofdletter bevat, wordt door de Mailchimp niet geaccepteerd en dan komt er een foutmelding.Om dit te voorkomen zetten wij vanaf deze versie de e-mailadressen met kleine letters door.

C2CAC-6287: Export: html-file van de e-mails heeft geen referentie naar de bijlagen.

In de export van dossiers worden de bijlagen en e-mails opgeslagen in een folder. E-mails worden als html geëxporteerd. Daarin is er geen referentie naar de bijlage die erbij hoort. Daarmee kan nooit de koppeling worden gelegd van welke bijlage er bij welke e-mail hoort. In deze versie hebben wij de links opgenomen in de html-e-mail naar de bijlagen. Daardoor kunt u zien welke bijlagen bij deze e-mail horen. En bij het klikken op de link kan de bijbehorende bijlage geopend worden.

C2CAC-4167: Toevoegen van Afzender in het mailoverzicht in het dossier.

Het probleem dat de kolom afzender bij het overzicht 'E-Mails' soms leeg was, is opgelost. Dit kwam omdat bij de uitgaande e-mail de afzender een kantoormedewerker was.

C2CAC-6465: "Het document is tussentijds aangepast en kan daardoor niet meer worden opgeslagen"

Heel soms kon het voorkomen dat deze melding tevoorschijn kwam op het moment dat het document door één persoon in bewerking was. Dit gebeurde alleen op documenten waarop het AVG label actief is. Dit probleem was een bug en is opgelost.

C2CAC-6528: "Openen pagina van" popup blijft staan maar pagina is al gewisseld.

Als de functie 'pagina openen van' gebruikt werd dan werkt de dialoog niet automatisch gesloten. We hebben dit probleem opgelost.