Release notes 13.0

C2CAC-5643: Nieuwe groep AuditCase Export en AuditCase Import

Er zijn vanaf nu twee nieuwe groepen in AuditCase bijgekomen: AuditCase Export en AuditCase Import. Medewerkers die opgenomen zijn in de groep AuditCase Export hebben de mogelijkheid om exports aan te maken. Medewerkers die opgenomen zijn in de groep AuditCase import hebben de mogelijkheid om een import uit te voeren. Medewerkers in de AuditCase Beheer groep kunnen altijd een export of import starten.

Standaard worden deze groepen leeg uitgeleverd. Een beheerder kan dezen vullen via de 'groepen beheer' actie.

C2CAC-6041: Notatie van veld 'omzetprognose' in acquisitie

Het veld 'omzetprognose' werd onbedoeld opgeslagen met een , als duizendtal scheiding. Hierdoor ontstonden er onjuiste weergaven. Dit probleem is opgelost.

C2CAC-5898: Bladwijzer FullAddressWithoutCompany toont ook bedrijfsnaam

Het probleem dat de bladwijzer 'FullAddressWithoutCompany' ook de bedrijfsnaam toonde is opgelost.

C2CAC-6143: Afdrukken e-mail print alleen eerste bladzijde

Vanaf versie 12.6 werkte het printen van een e-mail op meerdere pagina's niet meer goed. Alleen de eerste pagina werd geprint. Dit probleem is opgelost.

C2CAC-6036: taak wijzigt naar status nieuw bij aanpassen uitvoerder

Wanneer het veld 'Uitvoerder(s)' in een taak wordt gewijzigd springt de status van de taak automatisch terug op nieuw. Deze functionaliteit is niet altijd gewenst. Om deze reden hebben wij dit in deze versie aangepast. De status wordt niet meer automatisch aangepast wanneer het veld 'Uitvoerder(s)' wordt gewijzigd.

C2CAC-6066: Bestandsdatum upload ook in dossierstuk kunnen toepassen

Na het uploaden van een bestand, komt dossierstuk onder de wijzigingsdatum van het bestand te staan.
Bijvoorbeeld wanneer de datum van het geüploade bestand 03-02-2020 is, komt de dossierstuk onder deze datum te staan en niet de aanmaakdatum van het dossierstuk.

C2CAC-4350: Export dossier zou labels moeten kunnen exporteren

In de export van dossiers worden nu ook de labels van dossier als een metadata geëxporteerd.
De metadata wordt als een Microsoft Excel document meegeleverd.

C2CAC-6081: Extra weergave periodieke taken per kantoor en per periode

Er was vraag naar een extra overzicht van periodieke taken gecategoriseerd en getotaliseerd per kantoor. Deze weergave is nu in de standaard toegevoegd in de takenmodule zodat u overzicht heeft over de status en aantallen voor uw kantoor.

C2CAC-5981: Actie knoppen "Toevoegen label(s)" en "Verwijderen label(s)" toevoegen aan view van dossiers en taken.

Deze weergave acties werken op één of meerdere geselecteerde documenten in taken en dossiers. Bij het verwijderen of toevoegen wordt het label verwijderd van, of toegevoegd op alle geselecteerde documenten. Wanneer één van de labels weg gehaald wordt dan wordt het van alle geselecteerde documenten ook weg gehaald.