Release notes 10.5

C2CAC-2221: Versnellen / optimaliseren van het doorgeven van gegevens naar externe applicaties

AuditCase synchroniseert gegevens met andere applicaties. Dit werd altijd altijd gedaan met een bepaald schema. In deze versie is een doorontwikkeling gedaan waarbij de server dit zo snel mogelijk probeert door te zetten. Als een wijziging op de klantkaart doorgezet moet worden naar andere applicaties dan wordt dit direct uitgevoerd.

Voor een compleet overzicht van applicaties waar AuditCase mee koppelt verwijzen we graag naar http://www.changetocomm.eu/oplossingen/auditcase.

C2CAC-2271: Als gebruiker wil ik graag van tevoren een label kunnen toekennen aan een sjabloon

In de sjablonen is er een nieuw veld bijgekomen waar je nu één of meerdere labels kunt toevoegen. De label(s) worden mee genomen bij het aanmaken van correspondentie of dossierstukken op basis van een sjabloon.

C2CAC-2448: Archiveerstatus sectie in dossier-sectie

De volgende drie velden in de sectie 'dossier' zijn vervangen met een linkje naar hetzelfde stuk in het klantdossier.

C2CAC-2766: DV-velden uitfaseren

De uitwisselvelden DV1-5 zijn in deze versie uit AuditCase gehaald. Als er een 'derde relatie' is gekozen dan wordt vanaf nu het veld 'FullAddress' met het juiste adres gevuld.

Zie voor de volledige lijst van uitwisselvelden dit artikel.

C2CAC- 2772: Import partner koppelen werkt niet goed bij definitief importeren

In de import functionaliteit werkte het koppelen van partners niet goed waardoor de definitieve import niet door kon gaan. Dit is opgelost.