Invullen van de credentials / tokens van de koppelingen in AuditCase

Er komt regelmatig voor dat de token van een koppeling verlopen is of de credentials van een koppeling veranderd is.
In AuditCase is het mogelijk dat de credentials of tokens van de koppelingen vanuit een actie knop in de bijbehorende module wordt bijgewerkt.

De actie knop van de koppelingen heeft nu een extra optie "Inloggegevens bijwerken" die voor de beheerders zichtbaar is. Met behulp van deze knop kan de nieuwe credentials of tokens worden ingevuld.

Voor CompanyInfo en Validsign is dit staat op het tabblad Configuratie bij de beheer pagina.