Invullen van de credentials / tokens van de koppelingen in AuditCase

Het kan voorkomen dat de token van een koppeling verlopen is of de credentials van een koppeling veranderd zijn. In AuditCase is het mogelijk de credentials of tokens van de koppelingen vanuit een actie knop in de bijbehorende module bij te werken.

De actie knop van de koppelingen heeft nu een extra optie "Inloggegevens bijwerken" die voor de beheerders zichtbaar is. Met behulp van deze knop kan de nieuwe credentials of tokens worden ingevuld.

Voor CompanyInfo en Validsign is dit in te stellen op het tabblad Configuratie bij de beheer pagina.