Openstaande posten

Zowel in Twinfield als in AccountView Visma is terug te vinden wanneer er openstaande posten zijn. Wanneer de klant gekoppeld is vanuit AuditCase zijn deze openstaande posten via een actie ook terug te vinden in AuditCase.

Openstaande posten Twinfield

Wanneer je in AuditCase inlogt en naar de gekoppelde klant gaat kun je alle openstaande posten vanuit Twinfield zien op de volgende manier.

Stap 1 klik op de actie '€ Openstaande posten Twinfield'.

Vervolgens kom je in een nieuw scherm waarin alle openstaande posten terug te vinden zijn. Deze zijn niet direct bijgewerkt.

Stap 2 klik op 'Verversen' om het nieuwste overzicht op te halen uit Twinfield.

In het totaal overzicht kun je o.a. zien: Het totaal bedrag, bedrag per factuur, factuurnummer, hoeveel dagen de factuur oud is, of het een Debet of Credit factuur is en wat de boekdatum is.

Daarnaast is het mogelijk om het overzicht af te drukken door middel van de knop afdrukken.png.

Openstaande posten AccountView Visma

Wanneer je in AuditCase inlogt en naar de gekoppelde klant gaat kun je alle openstaande posten vanuit AccountView Visma zien op de volgende manier.

Stap 1 klik op de actie '€ Openstaande posten AccountView Visma'.

Vervolgens kom je in een nieuw scherm waarin alle openstaande posten terug te vinden zijn. Deze zijn niet direct bijgewerkt.

Stap 2 klik op 'Verversen' om het nieuwste overzicht op te halen uit AccountView Visma.

In het totaal overzicht kun je o.a. zien: Het totaal bedrag, bedrag per factuur, factuurnummer, hoeveel dagen de factuur oud is en de omschrijving.

Daarnaast is het mogelijk om het overzicht af te drukken door middel van de knop afdrukken.png.

Zie voor meer informatie over de koppeling met Twinfield en AccountView Visma

- Twinfield

- AccountView