Release notes 12.4

C2CAC-5092: Kolommen klant en uitvoerders omwisselen in takenweergave

Om de takenweergave beter te kunnen gebruiken hebben we de kolommen 'klant' en 'uitvoerders' omgedraaid. Daarnaast wordt nu de eerste uitvoerder getoond met daarachter drie puntjes (...) indien er meerdere uitvoerders zijn.

De regel kan nog steeds opengeklapt worden om snel alle uitvoerders in te zien.

C2CAC-5000: Geen technische namen meer tonen in AuditCase

In lijstjes waarbij er uit medewerkers gekozen kan worden tonen we niet meer de technische namen.

C2CAC-4926: Bij antwoorden of doorsturen van e-mails uit het dossier de labels automatisch overnemen

Bij het antwoorden of doorsturen van e-mails vanuit het AuditCase dossier worden vanaf nu de labels automatisch overgenomen in de nieuwe e-mail. Mochten er (ook) labels gedefinieerd staan op het e-mailsjabloon dan worden deze labels ook nog toegevoegd.

C2CAC-4872: Veld 'facturatie aan' toevoegen aan import

Vanaf deze versie is het ook mogelijk om het veld 'facturatie aan' te vullen via de import functionaliteit.

C2CAC-5140: Weergave taken, ook taken zonder label of categorie tonen.

Taken zonder label worden nu ook getoond in de standaard weergaven, ze staan dan onder (Geen label) of (Geen categorie).