Release notes 12.2

C2CAC-4436: Label selectie eigen sectie geven in wizard

Tijdens het aanmaken van correspondentie is de keuze voor labels in een aparte stap toegevoegd zodat deze keuze meer consistent wordt. Het selecteren van één of meer labels is niet verplicht en zal zo blijven.

C2CAC-4616: Preview pdf (en eventueel andere bijlageformaten) schermbreed tonen.

In de voorbeeld weergave van een pdf kan er nu op een 'vergroten' knop geklikt worden om de PDF in groter formaat te tonen zonder dat deze eerst gedownload hoeft te worden.

Om de pdf snel groter te tonen kan er op de volgende knop geklikt worden:

C2CAC-4657: Outlook add-in: tekst op knoppen verduidelijken.

De tekst op de knoppen tijdens het archiveren van e-mail bleken niet altijd even duidelijk. We hebben daarom de teksten op de knoppen aangepast. De werking van de knoppen is exact hetzelfde gebleven.

C2CAC-4521: Toevoegen kolom voor 'administratieve eenheid' voor Import

In de import is het veld administratieve eenheid beschikbaar gemaakt.

C2CAC-4869: Outlook add-in: niet meer inloggen met username / password maar met applicatie sleutel

Vanaf deze versie werkt de invoegtoepassing niet meer met naam + wachtwoord maar met een token. Net als in de nieuwe AuditCase app zal de invoegtoepassing 'geregistreerd' moeten worden in AuditCase waarna het een token gebruikt om te kunnen inloggen.

Na de update naar deze versie of nieuwer zullen de gebruikers dit scherm zien zodra de invoegtoepassing opgestart wordt. De invoegtoepassing moet éénmalig geregistreerd worden. Na deze registratie is de invoegtoepassing weer zoals voorheen te gebruiken.

De toegang van dit token kan uiteraard ook weer ingetrokken worden en dat kan gemakkelijker via het gebruikers profiel in AuditCase. De token waarin staat "AuditCase invoegtoepassing" kan hier worden ingetrokken.

C2CAC-1868: Afscherming van taken

Het is mogelijk om in een taak aan te geven dat deze alleen beschikbaar is voor een bepaalde groep in de organisatie. De taak is dan zichtbaar voor de auteur, uitvoerder, eigenaar en personen die in deze groep zitten.

C2CAC-4900: buttons lijnen niet mooi uit

Op verschillende plaatsen lijnen de buttons niet goed uit. Dit is opgelost in deze versie.