Uitfasering TLS protocollen (1.0 en 1.1)

Naast Single-Sign-On wordt het verkeer van en naar AuditCase ook beveiligd met SSL-certificaten. U kunt dit doorgaans zien in uw browser doordat er een groen slotje linksboven staat. Dit verkeer werkt met een aantal protocollen die ook soms nieuwe versies krijgen en dan worden de oude versies uitgefaseerd.

In dit geval gaat het over TLS 1.0 en TLS 1.1. Deze worden uitgefaseerd ten behoeve van TLS 1.2. Wij doen dit al voor al het uitgaande verkeer, maar voor onze hosted-omgevingen gaan we dit zo snel als mogelijk, uiterlijk voor 1 december 2019, uitfaseren.

Dit heeft geen impact voor de systemen die aan AuditCase koppelen want vrijwel iedereen kan tegenwoordig het TLS 1.2 protocol aan. Wel moet u opletten dat u een recente versie van twee componenten gebruikt:

1. De Uploader: deze upload bestanden van een bestandslocatie lokaal naar een AuditCase omgeving. Dit moet versie 1.3.8 of hoger zijn.
  2. De AuditCase Connector om automatisch pdf-bestanden te maken in Microsoft Word en Excel. Dit moet versie 1.3.0 of hoger zijn. U kunt hier zelf een nieuwe versie downloaden: https://changetocomm.zendesk.com/hc/nl/articles/204439601-AuditCaseConnector-automatisch-aanmaken-van-PDF-bestanden

Wanneer u deze versies gebruikt dan zal het uitfaseren zonder problemen verlopen.