ExactOnline - Token opvragen

AuditCase kan een koppeling leggen met ExactOnline zodat AuditCase klanten ook in ExactOnline worden aangemaakt/ bijgewerkt.

De specificatie van deze koppeling kan hier gevonden worden: ExactOnline

Het maken van een connectie tussen AuditCase en ExactOnline gaat via een access token. Deze token moet in AuditCase geregistreerd worden.

Hieronder staat beschreven hoe u zo'n token kunt opvragen:

1. Inloggen in AuditCase als een beheerder.
  2. Klik op de knop rechtsboven en vervolgens klik op Beheer...

3. Klik op de knop Scheduler

4. Klik op de knop Authorize onder de ExactBeen

5. Er wordt de webpagina van de ExactOnline geopend.
  6. Log in bij de ExactOnline en bevestig dat.
  7. Wanneer dit klaar is, wordt de webpagina van AuditCase weer getoond.
  8. Het is klaar. De token is ingelezen.