Exact Online - Token opvragen

AuditCase kan een koppeling leggen met ExactOnline zodat AuditCase klanten ook in ExactOnline worden aangemaakt en bijgewerkt. De specificatie van deze koppeling vindt u in het volgende artikel: ExactOnline

Verbinding maken

Het maken van een verbinding tussen AuditCase en ExactOnline gaat via een access token. Deze token dient in AuditCase geregistreerd te worden en in onderstaande stappen wordt beschreven hoe u dit doet:

1. Allereerst, dient u als beheerder te zijn ingelogd om deze functie te kunnen gebruiken
  2. Via de menu optie (linksboven) Koppelingen - ExactOnline opent u eerst de koppelingsmodule
  3. Vervolgens kiest u in het 'Acties' menu voor 'ExactOnline token registratie'

4. Vervolgens klikt u op 'Autoriseren'
  5. Log vervolgens in bij ExactOnline en bevestig dit.
    U logt met een account die in EOL alle rechten heeft om de nieuwe klant aan te kunnen maken en de gegevens van de bestaande klanten aan te kunnen passen. Bovendien moet de gebruiker voldoende recht hebben voor het opvragen openstaande posten.
    Gekoppelde gebruiker moet een gebruiker zijn die alle rechten heeft om de nieuwe klant in FiscaalGemak aan te kunnen maken en de gegevens van de bestaande klanten aan te kunnen passen.

6. U komt vervolgens terug in AuditCase en de token is gemaakt

Indien de AuditCase versie 12.0 of ouder is vindt u de optie onder de optie Beheer (rechtsboven in het startscherm) / onder scheduler bij de gewenste service.