Release notes 11.9

C2CAC-4551 - Diverse visuele updates

Een aantal standaard componenten hebben een (kleine) visuele update gehad waardoor ze er iets beter en moderner uitzien. In de komende sprints zullen we hier meer verbeteringen in gaan toevoegen. In het kort hieronder de meest opvallende wijzigingen.

Knoppen

De knoppen in AuditCase zijn allemaal voorzien van een kleine schaduw waardoor ze beter zichtbaar zijn.

Dialoog

Dialogen of 'popups' hebben nu geen balk meer waardoor er in de hoogte meer ruimte is ontstaan.

Selectie component

De wijziging die het minst zal opvallen is een update aan de selectie component. We hebben deze wijziging doorgevoerd ter voorbereiding van een grotere update die er aan komt. Met deze wijziging proberen we AuditCase 'rustiger' te laten ogen.

Klant dossier tab

Dossier tab in een klantomgeving is uitgebreid met verschillende herkenbare iconen. De tab notities is verplaatst naar de dossier tab omdat deze deel uitmaakt van het klantdossier.

C2CAC-3890  - Invoeren dag/maand verbeteren in veld einde boekjaar

De invoer van een dag en maand in het veld einde boekjaar is gemakkelijker geworden dankzij de hulp van een 'selecteer datum component'.

C2CAC-1118 - In het tabblad "Toelichting" van een dossierstuk een indicatie laten zien als er een toelichting is ingevoerd.

Als er informatie in het tabblad 'toelichting' was ingevoerd in een dossierstuk dan was het vervolgens niet meer gemakkelijk zichtbaar dat er iets was toegevoegd op die plek. We hebben dit nu zichtbaar gemaakt. Als er een praatwolkje achter de toelichting is genoemd dan is daar extra informatie opgenomen.

C2CAC-3894 - Mailchimp koppeling niet inschakelen bij overleden personen

Inschakelen van de koppeling naar MailChimp is niet toegestaan voor personen die reeds zijn overleden. In AuditCase is hier een extra controle op ingebouwd.

C2CAC-3135 - Openstaande posten ophalen uit Exact Online

Vanaf deze versie is het mogelijk dat door AuditCase de openstaande posten van een klant aan ExactOnline worden opgevraagd.

C2CAC-4568 - Weergave icon onder tekst in Chrome.

Na de Chrome versie: 77.0.3865.90-update werden de driehoekige icoontjes vooraan een regel onder de text door getoond. In deze versie is dit probleem verholpen en staan de icoontjes weer voor de text.