Uploaden in PinkWeb geaccordeerde documenten (naar AuditCase)

Het is alleen mogelijk deze functie te gebruiken wanneer PinkWeb deze functie heeft geactiveerd.

Accorderen documenten in Pinkweb

Natuurlijk is het belangrijk om eerst het document in Pinkweb te accorderen. Nadat het document geaccordeerd is in PinkWeb kan deze geupload worden naar AuditCase.
Klik hier voor de uitleg van het accorderen van stukken in PinkWeb.

Mogelijke documenttype

In AuditCase dient per documenttype aangegeven te worden waar deze mag worden opgeslagen in het dossier. De mogelijke bestandstype hiervoor zijn:

1. Omzetbelasting.
  2. Intracommunautaire prestaties.
  3. Inkomstenbelasting (winst).
  4. Loonheffing.
  5. Overig.
  6. Vennootschapsbelasting.
  7. Jaarrekening.
  8. Inkomstenbelasting (Niet Winst).
  9. Productiestatistiek.
  10. Korte-termijnstatistiek.
  11. Investeringsstatistiek.
  12. Wegvervoersstatistiek.
  13. Eerstedagsmelding.
  14. Weekaanlevering.
  15. Verkorte vennootschapsbelasting.
  16. Kredietrapportage.
  17. Horizontaal Toezicht.
  18. Verkorte Inkomstenbelasting (winst).
  19. Offerte.
  20. Opdrachtbevestiging.
  21. Contract.

25. Omzetbelasting suppletie.

26. MOSS.

38. Bevestiging bij de jaarrekening (LOR).

Waar in het dossier

Het is per documenttype mogelijk verschillende dossier locaties in te stellen. Door dit op te geven wordt het geaccordeerde document automatisch onder de juiste structuur opgeslagen.

Uploaden mogelijk maken

Wanneer u wilt beginnen met het uploaden van geaccordeerde documenten vanuit PinkWeb, kunt u hier een ticket voor indienen. Hier in is het belangrijk dat u aangeeft om welk bestand type het gaat en op welke locatie in het dossier deze opgeslagen dient te worden.