Release notes 9.4

C2CAC-758  Nieuwe inlogpagina

Er is een nieuwe inlogpagina voor AuditCase. Deze inlogpagina past beter in de stijl van AuditCase en is alvast voorbereid op toekomstige ontwikkelingen.

C2CAC-48  Notificatie van taken

In de taak formulier is er een knop bijgekomen "Bewaren en notificatie versturen". Deze knop start de notificatie actie automatisch na het bewaren. De uitvoerders van deze taak en de titel en status van deze taak zijn automatisch vooraf ingevuld door het systeem.

C2CAC-927  Klantgoedkeuring actie: keuze medewerkers

In de actie "klant goedkeuren" kon in de volgende actie een notificatie gestuurd worden naar alle gebruikers. Echter, alleen de "centrale administratie" heeft toegang tot deze klant aanvragen.

Vanaf deze versie zijn hier alleen de medewerkers kiesbaar die de functie "Centrale administratie" op "Ja" hebben staan. Tijdens de update wordt dit nieuwe veld automatisch op "Ja" gezet indien de medewerker de rol [CA] heeft in de Relatie module.

C2CAC-935  Partnerkoppeling: bij koppeling verbreken ook aanschrijfwijze aanpassen

Bij het verbreken van de partnerkoppeling werd voorheen de 'aanschrijfwijze' niet aangepast. Deze kon nog staan op bijvoorbeeld 'Eigen naam + Naam partner'. Dit gaf een aantal problemen in de applicatie. Daarnaast hebben we de actie titels om een partner te koppelen veranderd naar:

C2CAC-453  korte omschrijving, omschrijving, rechttrekken van beschrijvingen

In AuditCase worden diverse termen gebruikt voor de omschrijving van een document (bijvoorbeeld korte omschrijving, korte beschrijving, titel, ..). In deze versie zijn ze allemaal gelijk getrokken en wordt alleen de term Omschrijving gebruikt.