Als ik een contactpersoon verwijder of ontkoppel in AuditCase ...

  • Als ik een contactpersoon in AuditCase heb waarvoor de koppeling naar CaseWare Cloud aan staat, en ik zet die koppeling uit...
  • Of ik verwijder die contactpersoon in AuditCase...

Gebeurt dit dan ook in CaseWare Cloud?

 

Zie hiervoor ook dit artikel: Kan ik in CaseWare Cloud contactpersonen aanmaken?

 

Als u de CaseWare Cloud koppeling uitzet voor een contactpersoon in AuditCase, of de contactpersoon verwijdert in AuditCase, zal dit niet verwerkt worden naar CaseWare Cloud.

 

De contactpersoon zal dus nog steeds blijven bestaan in CaseWare Cloud.


De contactpersoon zal hierdoor ook automatisch toegang krijgen tot nieuw in te sturen bestanden van de klant!
Dit is meestal niet wenselijk. U kunt daarom het beste inloggen in CaseWare Cloud, en de rechten van de contactpersoon op die entiteit (klant) intrekken.

Eventueel kunt u de contactpersoon helemaal verwijderen in CaseWare Cloud.

Echter houdt u er rekening mee dat de contactpersoon ook aan andere entiteiten gekoppeld kan zijn (bijv. als hij tevens contactpersoon was en is voor andere klanten).
Het beste controleert u dit vooraf als u een contactpersoon wilt verwijderen.

 

In principe is verwijderen niet nodig: als een contactpersoon geen rechten meer heeft op enige entiteit (klant), blokkeert CaseWare Cloud automatisch de toegang tot CaseWare Cloud, zie onderstaande afbeelding.

Wij raden daarom aan om de rechten van de contactpersoon op de entiteit in te trekken, dit is afdoende en geeft minder kans op onbedoelde effecten.

 

 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk