Opnieuw inloggen voorkomen (Standaard browser)

Soms moet er opnieuw ingelogd worden in wanneer u op een link klikt in Outlook terwijl u al ingelogd bent in AuditCase. Gelukkig kan dit voorkomen worden!

Oplossing

Dit kunt u oplossen door 1 browser in te stellen als standaard en deze te gebruiken voor al uw werkzaamheden. Wanneer u in AuditCase ingelogd bent op uw standaard browser en er wordt op een link geklikt in Outlook hoeven de inloggegevens nooit opnieuw ingevuld te worden.

Hier onder staat per browser aangegeven hoe deze in te stellen is als standaard browser. Wij vinden zelf Chrome het prettigste werken en raden daarom aan deze in te stellen als standaard browser.

Google Chrome instellen als standaar browser

1. Open Google Chrome door op het icoon te klikken chrome.png.
    Als u deze browser nog niet heeft is deze hier te downloaden.
  2. Klik op de 3 puntjes 3_puntes.png -> en vervolgen op Instellingen.
  3. Scrol naar beneden naar 'standaard browser' en klik op Google Chrome instellen als mijn standaardbrowser.

Firefox instellen als standaard browser

1. Open Firefox door op het icoon te klikken firefox.png.
  2. Klik op de 3 streepjes 3_streepjes.png-> en vervolgens op Opties.
  3. Klik op Standaard maken en kies vervolgen onder webbrowser Firefox.

Een browser via start instellen als standaard

1. Klik op uw computer op het menu Start Startmenu.
  2. Klik op Instellingen Instellingen.
  3. Open uw standaard-apps:
    • Oorspronkelijke versie: Klik op Systeem en vervolgens Standaard-apps.
    • Makersupdate: Apps en vervolgens Standaard-apps.
  4. Klik onderaan bij Webbrowser op uw huidige browser (meestal Microsoft Edge).
  5. Klik in het venster 'Kies een app' op Internet Explorer.

Instructie video

Mocht het niet lukken kunt u onderstaande video bekijken waarin stap voor stap wordt voorgedaan hoe dit moet. (Uitleg is voor Windows 10).