Inloggen van invoegtoepassing op AuditCase zonder wachtwoord

In situaties dat de gebruikers inlog op AuditCase gefaciliteerd wordt door een single sign-on en/of multi-factor toepassing (bijvoorbeeld Okta), dan kan het zo ingericht dat de gebruikersnaam en het wachtwoord niet bekend zijn bij de gebruiker.

De AuditCase invoegtoepassing in Outlook vereist echter dat de gebruiker eerst inlogt voordat een e-mail gearchiveerd of beantwoord kan worden.

De oplossing die hiervoor gebruikt kan worden in de volgende (werkt uitsluitend bij Office 365):

1. Log in op AuditCase in de webbrowser
  2. Open de outlook web mail in dezelfde browser in een nieuw tabblad
  3. Open een mail en klik op het AuditCase icon in de mail

4. Kies voor "Archiveren naar dossier"
  5. In het inlogscherm van de invoegtoepassing selecteert u de optie "Ik log in via SAML (zonder naam en wachtwoord)"

en klik op "Bewaren"

U zult nu ingelogd worden op AuditCase op basis van de reeds eerder ingelogde sessie in uw browser.

N.B. Dit werkt alleen in de webbrowser en niet in de Outlook for Windows client.