Release notes 9.0

C2CAC-191- Selectievenster bij koppelen dossierstuk aan taak meer informatie tonen

Bij een taak om een dossier te koppelen is er nu een dialoog gekomen die met een druk op een knop wordt getoond.
Hier kan een dossierstuk geselecteerd worden met een zoekfunctie. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de weergave te veranderen om op een andere manier de dossierstukken op het scherm te tonen.

C2CAC-372 - Dynamische selectie mogelijkheden worden nu ondersteund door de standaard Export functie

In de vorige versie (8.9) hebben we de dynamische selectie uitgeschakeld. Dit vanwege een aantal problemen die deze functionaliteit bevatte, maar voornamelijk omdat het gebruiksvriendelijker opgelost kan worden met de standaard exportfuncties van AuditCase.

In deze versie hebben we derhalve de Export functionaliteit uitgebreid zodat vrijwel alle mogelijkheden van de oude dynamische selectie nu mogelijk zijn met de Export functie. De uitgebreide filter mogelijkheden van de dynamische selectie functie kunnen nu in Excel uitgevoerd worden op dezelfde gegevens als vroeger in de dynamische selecties.

Het belangrijkste voordeel is u nu zelf meerdere selectie mogelijkheden kunt benutten, maar tevens dat u direct resultaat ziet.

Voor hulp bij het filteren van kolommen verwijzen wij u naar het hulpartikel van Microsoft Excel.

C2CAC-325 Server crash bij grote Excel documenten

In incidentele gevallen, met name bij het bewerken van zeer grote Excel bestanden, kon de AuditCase server onverwacht herstarten.

• Het verwerken van bestanden is herzien waardoor deze situatie zich niet meer kan voordoen.
  • Ook is er een beperking ingesteld op de grootte van Excel bestanden.
    • Excel bestanden groter dan 6 MB kunnen niet meer rechtstreeks vanuit AuditCase bewerkt worden
    • Excel bestanden hebben een een interne ('uitgepakte') weergave. In zeer specifieke gevallen kan deze interne weergave te groot zijn.
      Een Excel bestand van bijv. 2.5 MB kan bijv. een uitgepakte grootte hebben van meer dan 30MB.
      Indien de uitgepakte grootte groter is dan 20 MB kan het bestand niet rechtstreeks vanuit AuditCase bewerkt worden.

In dergelijke gevallen krijgt u hiervan een melding, zoals hieronder.

• De onderste alinea wordt zichtbaar als u op "Meer informatie" te klikt.

->

Of bij een bestand waarvan de interne weergave te groot is:

->

• (Te) grote Excel bestand kunt u downloaden, met Excel bewerken, en daarna weer invoegen in het AuditCase dossierstuk.
  • Minder grote Excel bestanden kunt u rechtstreeks vanuit AuditCase blijven verwerken, zonder deze afzonderlijk te downloaden.

C2CAC-441- Actie wijzigen: 'Toevoegen bijlage uit dossierstuk' met nieuwe dialoog om dossierstuk te selecteren

Het dialoog wordt nu ook gebruikt in het actie "Toevoegen bijlage uit dossierstuk". Dit is om de werking van deze actie in de hele applicatie uniform te houden.

C2CAC-490 Foutmelding 'null' tijdens zoeken naar dossierstukken in dossier.

Tijdens het zoeken in het dossier kon deze foutmelding tevoorschijn komen. Dit is ook mogelijk op andere plekken. Het probleem hebben we gevonden en opgelost.

C2CAC-375- Actie nieuwe gebruiker: mogelijkheid om configuratie aan te passen

In deze versie is het mogelijk om bij het aanmaken van een nieuwe gebruiker aan te geven welke rechten deze gebruiker moet hebben.
De configuratie wordt overgenomen van de geselecteerde gebruiker en kan worden aangepast voor de nieuwe gebruiker.