Wachtwoord Auditcase wijzigen

U kunt uw eigen wachtwoord wijzigen of de beheerder uw wachtwoord laten wijzigen.

In dit artikel bespreken wij de volgende manieren om een wachtwoord te wijzigen.

1. Beheerder wijzigt het wachtwoord (oud wachtwoord moet hiervoor bekend zijn).

2. Beheerder reset het wachtwoord (omdat het oude wachtwoord niet meer bekend is).

3. Gebruiker wijzigt het wachtwoord (oud wachtwoord moet bekend zijn).

In dit artikel leggen wij eerst uit hoe een beheerder dit kan doen en daarna hoe u dit zelf kunt.

1. Als beheerder (oud wachtwoord bekend).

Vanaf versie 8.6 is het mogelijk dat u als beheerder het wachtwoord voor andere gebruikers wijzigt indien zij deze vergeten zijn. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Ga naar de beheer module, staat deze er niet tussen heeft u de rechten niet of een oudere versie.

2. Klik bij de gebruikersprofielen op de naam van de persoon waarvoor u het wachtwoord wilt wijzigen.

3. Klik vervolgens rechts op de knop 'acties' en vervolgens op 'Wachtwoord AuditCase Wijzigen'.

4. Voer vervolgens het oude en het nieuwe wachtwoord in, klik op bevestigen en het wachtwoord is gewijzigd.

2. Als beheerder (oud wachtwoord onbekend).

Wanneer het oude wachtwoord niet meer bekend is kan deze door de beheerder gereset worden (vanaf versie 8.8). Heeft u de versie 8.8 nog niet dan kunt u contact opnemen met de klantenservice en kunnen zij dit voor u resetten.

Heeft u versie 8.8 of nieuwer volg dan deze stappen:

1. Klik bij bovenstaande stap 2 niet op de naam van de persoon waarvan u het wachtwoord wilt resetten, maar vink het blokje aan dat voor de persoon staat blokje.png

2. Vervolgens klikt u op 'acties' en dan op 'Wachtwoord resetten'.

3. Vervolgens kunt u het nieuwe tijdelijke wachtwoord invullen, bij de eerste keer inloggen dient deze gewijzigd te worden.

Wanneer u klikt op wachtwoord resetten is het tijdelijke wachtwoord definitief gewijzigd.

3. Voor uzelf (oud wachtwoord bekend).

Wanneer u het oude wachtwoord nog weet en deze allen wilt wijzigen, volg dan onderstaande stappen. Bent u uw oude wachtwoord vergeten? Vraag dan de beheerder deze te resetten, dit kunt u zelf niet doen.

1. Log in op AuditCase.

2. Klik vervolgens op het poppetje rechtsboven en daarna op 'Persoonlijk profiel openen...'.

3. Vervolgens kunt u klikken op 'acties' en op 'Wachtwoord AuditCase wijzigen'.

4. Hier kunt u het oude wachtwoord opgeven en vervolgens een nieuw wachtwoord invoeren.

Klik vervolgens op 'Bevestigen' om het wijzigen definitief te maken.

Wachtwoord in uw browser.

Wanneer het wachtwoord in uw browser niet goed is opgeslagen hebben wij het artikel: Wachtwoord (onjuist) opgeslagen in browser voor u opgesteld.