Wat gebeurt er als ik een dossierstuk, waarvan een bijlage ingestuurd is, verplaats of kopieer?

Verplaatsen binnen het dossier

AuditCase zal de bijlage blijven herkennen in CaseWare Cloud, als u het in AuditCase verplaatst.

Bij insturen wordt het document in CaseWare Cloud niet verplaatst, maar het blijft op de oorspronkelijke plaats (folder).

Kopiëren binnen het dossier

Bij insturen zal AuditCase de bijlage (bij de actie Insturen) als een nieuw bestand beschouwen, en het in CaseWare Cloud plaatsen in de folder overeenkomstig de dossierstructuur.

Verplaatsen of kopiëren naar een ander dossier

AuditCase zal de bijlage in het dossier waar het naartoe verplaatst of gekopieerd is, als een nieuw bestand insturen naar CaseWare Cloud, onder de entiteit behorende bij het nieuw gekozen dossier.