Mag ik in CaseWare Cloud de omschrijving van een bestand wijzigen?

Ja, dit geeft geen problemen.

U kunt naar wens uw eigen tekst invoeren in het tekstvak "Omschrijving" in CaseWare Cloud.
Als u een nieuwe versie instuurt met AuditCase zal uw aangepaste tekst behouden blijven.

Let op, we bedoelen de Omschrijving, niet de Naam van het bestand!

Zie onderstaande schermafdruk!

Het wijzigen van de Naam kan wel onverwachte gevolgen hebben!
Zie Wat gebeurt er als ik een bijlage in AuditCase hernoem? Of in CaseWare Cloud?