Insturen bijlagen naar CaseWare Cloud vanuit een dossierstuk

Insturen van bijlagen naar CaseWare Cloud kan op 2 manieren:

1. Bij het versturen van uitgaande correspondentie.
    Zie artikel Direct bij het versturen van uitgaande correspondentie.
  2. Vanuit een dossierstuk (dit artikel).

Insturen bijlagen naar CaseWare Cloud vanuit een dossierstuk

Deze optie is beschikbaar indien:

1. Uw bedrijf een koppeling naar CaseWare Cloud heeft in AuditCase
  2. Deze koppeling geactiveerd is voor deze klant

Werkwijze:

Om vanuit een dossierstuk een document in te sturen naar CaseWare Cloud, selecteert u in AuditCase het dossierstuk waarin het document zich bevindt als bijlage.

En vervolgens:

• Klik op 'Wijzigen'
  • Ga naar tabblad 'Algemeen'
  • Klik in het vak 'Bijlage selectie' onder 'Insturen naar CaseWare Cloud na opslaan'
  • Selecteer de bijlage die u wilt insturen

Daarna klikt u op 'Bewaren'. De bijlage wordt nu ingestuurd door een achtergrondproces.

Dit kan ongeveer 1 minuut duren.

Wanneer u daarna klikt op het tabblad 'beheer' ziet u na max. 1 minuut dat de bijlage is ingestuurd:

U kunt dit ook zien aan het "wolkje" in de dossier weergave:

In CaseWare Cloud wordt de bijlage in dezelfde folder structuur geplaatst als de dossierstructuur van het stuk.
Echter, dossier structuren met de naam "Algemeen" worden genegeerd.

Bij onderstaande dossierstructuur:

wordt het bestand in CaseWare Cloud dus in de deze folder geplaatst:

De contactpersonen van uw klant krijgen automatisch toegang tot de bestanden die u instuurt.

U kunt in CaseWare Cloud op het groene poppetje klikken om te zien wie er toegang heeft.

Zie ook: