Document: Contactpersoon aanmaken

(Vanaf AuditCase versie 6.9)

Mogelijke HTTP methodes: POST

POST

Met deze aanroep kan er een contactpersoon voor een klant in AuditCase worden aangemaakt. Hiervoor is een klantsleutel of klantnummer nodig.

Tijdens de aanroep zal het dossierstuk in AuditCase worden aangemaakt en zal het door de AuditCase validatie heen lopen. Indien het document niet aangemaakt kan worden dan krijgt de verzender hiervan bericht.

URL

Contactpersoon maken voor een klant-persoon:{URL}/document/contact/create/{klantsleutel}/person_contact

Contactpersoon maken voor een klant-bedrijf:
{URL}/document/contact/create/{klantsleutel}/company_contact

URL deel

Value

{klantnummer}

Klantnummer of technische sleutel van klant

POST data (type:  multipart/form-data)

key voorbeeld value Optioneel Omschrijving
Name "Pietersen" Nee Naam (geslachtsnaam)
Initials "L.P." Nee Initialen
Gender "m" Nee Alleen de waarden "v" (vrouw) en "m" (man) worden geaccepteerd.
Prefixname "van der" Ja Tussenvoegsel
Firstname "Karel" Ja Voornaam
Businessemail   Ja Zakelijk e-mailadres
Privateemail   Ja Privé e-mailadres
Businessmobile   Ja Zakelijke mobiele nummer
Privatemobile   Ja Privé mobiele nummer

Response (voorbeeld)

{
"ClientKey": "4323C35D03983218C1257F340051D361",
"DocumentId": "4323C35D03983218C1257F340051D361",
"PermanentLink": "https://dev01.changetocomm.net/ac/redirect&target=document&clientkey=60CF6DB60A1F7EE7C1256D1E00305ED8&key=4323C35D03983218C1257F340051D361&modulename=DOSSIER",
"Created": true

Type

ClientKey

Sleutel van deze klant.

String

Created

True/false als actie gelukt is. Boolean

DocumentId

Directe sleutel naar het aangemaakte document

String

PermanentLink

Permanente link naar het aangemaakte document