Document: Klant bedrijf (prospect) aanmaken

(Vanaf AuditCase versie 6.9)

Mogelijke HTTP methodes: POST

POST

Met deze aanroep kan er een klant bedrijf (prospect) in AuditCase worden aangemaakt. Als dit is gelukt dan komt er in de response een 'ClientKey' terug. Met deze sleutel kunnen er bijvoorbeeld contactpersonen aangemaakt worden voor de nieuw aangemaakte klant.

Tijdens de aanroep zal het dossierstuk in AuditCase worden aangemaakt en zal het door de AuditCase validatie heen lopen. Indien het document niet aangemaakt kan worden dan krijgt de verzender hiervan bericht.

URL

{apiurl}/document/client/create/company_prospect

POST data (type:  multipart/form-data)

key voorbeeld value Optioneel Omschrijving
Companyname "Bigdata b.v." Nee Naam van het bedrijf.
ChamberOfCommerceNumber    Ja KvK nummer
City "Barneveld" Ja Plaats van het correspondentieadres.
Street "Straathof" Ja Straatnaam van het correspondentieadres.
Streetnumber "1" Ja Huisnummer van het correspondentieadres.
Postalcode "1234 AB" Ja Postcode van het correspondentieadres.

Response (voorbeeld)

{
"ClientKey": "4323C35D03983218C1257F340051D361",
"DocumentId": "4323C35D03983218C1257F340051D361",
"PermanentLink": "https://dev01.changetocomm.net/ac/redirect&target=document&clientkey=60CF6DB60A1F7EE7C1256D1E00305ED8&key=4323C35D03983218C1257F340051D361&modulename=DOSSIER",
"Created": true

Property name

Value

Type

ClientKey

Definitieve sleutel van deze klant.

Op basis van deze sleutel kunnen er andere calls op deze klant uitgevoerd worden.

String

Created

True/false als actie gelukt is. Boolean

DocumentId

Directe sleutel naar het aangemaakte document

String

PermanentLink

Permanente link naar het aangemaakte document