VoiP-integratie: Voys

AuditCase heeft een integratie met Voys (https://www.voys.nl) voor de klik-en-bel functionaliteit en daarnaast een toevoeging gekregen om AuditCase op te kunnen starten met een telefoonnummer voor binnenkomende telefoontjes.

1. Klik-en-Bel:

We hebben meegewerkt aan een extensie voor Google Chrome, VoiPGRID om direct vanuit je browser klanten en collega's te kunnen bellen vanuit AuditCase. Deze extensie kunt u hier vinden en eenvoudig toevoegen aan Google Chrome:

https://chrome.google.com/webstore/detail/voipgrid/eadmnmeebenjobnopaaoemfoafpimdhg

Door deze extensie worden telefoonnummer direct herkend en kunt u gebruik maken van zogenaamde klik-en-bel functionaliteit in AuditCase. Een voorbeeld hoe direct vanuit AuditCase een verbinding wordt opgezet naar uw toestel om uw klant te bellen:

Verder zorgt de VoiPGRID extensie in combinatie met Voys voor de mogelijkheid om te wisselen van toestel, collega's te bellen en aan- of afwezigheid aan te geven.

2. Binnenkomende telefoon:

AuditCase heeft vanaf versie 6.3 de mogelijkheid om opgestart te worden met alleen een telefoonnummer. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan door een pop-up applicatie die u kunt installeren. Vervolgens kan AuditCase bij binnenkomende telefoongesprekken direct gestart worden.

Wanneer het nummer één keer wordt gevonden dan wordt direct de klantweergave van AuditCase geopend. Zo niet dan krijgt u een keuze zoals hieronder en kunt u direct doorklikken naar de juiste klant: