Actuele systeemeisen AuditCase

Operating system

Windows Server 2008 R2 en hoger

Vanaf versie 10.4 vereist AuditCase Windows server 2008 of hoger (met Powershell).

Browsers

Chrome
Firefox
IE 11

Edge en Safari worden niet ondersteund.
De meeste functies worden in alle browsers ondersteund.

Internet Explorer is de laatste primaire versie van Internet Explorer. Deze versie blijft (nog wel) beveiligingsupdates en technische ondersteuning ontvangen maar dit is inmiddels een verouderde browser. Wij raden daarom een recente versie van Chrome aan als browser.

Office

2013

2016

Er worden automatisch documenten aangemaakt met gegevens uit AuditCase. Deze bestanden worden standaard aangemaakt in het formaat (.docx of .xlsx)

IBM Domino server

10.0.1

Domino versie 10.0.1 is vereist vanaf versie 10.8

Browser instellingen

Er gelden enkele vereisten aan de browserinstellingen:

Compatibliteitsmodus: wordt niet ondersteund!
Deze instelling wordt vaak geforceerd op intranets / internetsites die aangegeven staan bij Instellingen voor compatibiliteitsweergave. Zie:

Internet-Explorer-instellingen-compatibiliteitsmodus

Vertrouwde site moet ingesteld staan voor AuditCase. Zie:

Internet-Explorer-instellingen-vertrouwde-websites

Proxysettings: Mocht er een proxyserver gebruikt worden dan is het belangrijk dat AuditCase hierin uitgezonderd wordt.

Dymo label writer

8.6.2

Deze label writer kan worden gebruikt voor het afdrukken van labels in AuditCase. Deze is optioneel en wordt ondersteund door alle browsers.

Hier meer informatie over de configuratie:
https://changetocomm.zendesk.com/hc/nl/articles/204415811-Labels-dymo-afdrukken-in-AuditCase

AuditCase gebruikt binnen een Citrix / Terminal Server omgeving kan geen gebruik maken van Dymo printers als gevolg van beperkingen van het Citrix / Terminal Server platform.

Outlook

Add-in

Outlook

Outlook Web

Zie Bekende beperkingen invoegtoepassing

Outlook add-in installatie

Domino directory links

Domino directory links worden niet ondersteund. Hiervoor kan windows symbolic link worden ingezet.

Databases die worden ingeladen via een .dir text bestand op de IBM Domino server werken niet goed.

De IBM server bevat een bug waardoor onze code daar niet goed mee kan werken.

Uitgefaseerd inmiddels (of zeer binnenkort):

Koppeling IMAP

Office 356
Exchange 2013*

De poort is afhankelijk van gebruik SSL:

IMAP: 143
sIMAP: 993

Het is mogelijk een ander e-mail platform te koppelen aan AuditCase. Dit wordt gedaan middels een IMAP koppeling en hiervoor zijn enkele vereisten met betrekking tot de poorten die moeten openstaan vanaf de browser.

* Het openen van e-mail van een collega vereist Office 365, Exchange 2013 of nieuwer.

** De IBM Verse koppeling heeft de beta status.

IBM Domino server (Mailserver)

9.0.1 FP5+

De mailserver moet zijn voorzien van Domino 9.0.1 en alle mailfiles moeten bijgewerkt zijn naar 9.0.1.

Overzicht Domino versies en AuditCase versies

IBM Domino versie   Vereist vanaf AuditCase:
Domino 10.0.1  Versie 10.8 en hoger
Domino 9.0.1 FP9 - IF2  Versie 8.7 en hoger

Met betrekking tot het operating systeem van de server hanteren we de versie die ondersteund wordt door IBM met bijbehorende Domino versie (momenteel actueel = Windows Server 2016):

https://www.ibm.com/software/reports/compatibility/clarity-reports/report/html/softwareReqsForProduct?deliverableId=FA0CC620A78C11E6B42450D999E6A1C4&osPlatforms=Windows&duComponentIds=S002|S005|S004|S001|S003|M006