Document: Dossierstuk aanmaken

(Vanaf AuditCase versie 5.9)

Mogelijke HTTP methodes: POST

POST

Met deze aanroep kan er automatisch een dossierstuk in AuditCase worden aangemaakt. De aanroep bevat minimaal het klantnummer en type configuratie (wordt verstrekt door Change to Comm). Op basis van de configuratie wordt het dossierstuk automatisch aangevuld met gegevens van de klant in AuditCase.

Tijdens de aanroep zal het dossierstuk in AuditCase worden aangemaakt en zal het door de AuditCase validatie heen lopen. Indien het document niet aangemaakt kan worden dan krijgt de verzender hiervan bericht.

URL

{apiurl}/document/dossier/create/{klantnummer}/{configuratietype}

Voorbeeld: /ac/api/document/dossier/create/C1001005/dossierstuk

URL deel

Value

{klantnummer}

Klantnummer of id van klant

{configuratietype}

Door Change to Comm te verstrekken, bijvoorbeeld "dossierstuk".

POST data (type:  multipart/form-data)

key voorbeeld value Optioneel Omschrijving
file <bestand> Ja

Bestand dat opgenomen wordt in het dossierstuk.

Vanaf versie 8.3 mogen hier meerdere bestanden in meegestuurd worden.

ShortDescriptionDO "Jaarrekening 2016" Ja Een korte beschrijving van het dossierstuk. Dit kan ook opgenomen zijn in de configuratie van AuditCase.
AssignmentType "DO_1" Ja Hiermee kan de dossierstructuur worden aangegeven. De 'value' wordt verstrekt door Change to Comm. Dit kan ook opgenomen zijn in de configuratie van AuditCase.
AssignmentYear "2018" Ja Indien in de dossierstructuur een jaartal is opgenomen dan kan hiermee het jaar meegegeven worden. Indien niet meegegeven dan wordt het huidige jaar gebruikt.

Response (voorbeeld)

{
"DocumentId": "4323C35D03983218C1257F340051D361",
"PermanentLink": "https://dev01.changetocomm.net/ac/redirect&target=document&clientkey=60CF6DB60A1F7EE7C1256D1E00305ED8&key=4323C35D03983218C1257F340051D361&modulename=DOSSIER",
"Created": true

Type

Created

True/false als actie gelukt is. Boolean

DocumentId

Directe sleutel naar het aangemaakte document

String

PermanentLink

Permanente link naar het aangemaakte document