Klantkaart: het medewerker tabblad

Op de klantkaart in AuditCase kan op het tabblad Intern > Medewerkers worden aangegeven welke medewerkers aan deze klant werken. De registratie wordt tevens gebruikt om een aantal delen van workflows in AuditCase aan te sturen.

Per functie

Voor het overzicht is het dus zeer handig deze gegevens up-to-date te houden. Zo is het in de module AC Relatie mogelijk een overzicht te krijgen van alle klanten per functie > per medewerker maar ook per medewerker > per functie.

De vulling van de keuzelijsten op het tabblad Intern > Medewerkers wordt bepaald door de verschillende functies die aan een medewerker gegeven kunnen worden in de module AC Beheer op de registratie van het Gebruikersprofiel.

Functie's aanpassen

In de module AC Beheer wordt per gebruiker een gebruikersprofiel vastgelegd. Met de juiste rechten mogen die bekeken en bewerkt worden.

De gebruikersprofielen zijn eenvoudig te raadplegen per medewerker als de module AC Beheer wordt geopend op het overzicht Medewerker > Gebruikers profielen.

Open het gebruikersprofiel op het tabblad Persoonsgegevens om de verschillende functies op te geven voor een medewerker. persoonsgegevens.png

N.B. Na het bewaren van de wijzigingen gaat er enige tijd (maximaal 1 uur) overheen voordat AuditCase deze wijziging volledig verwerkt heeft en de medewerker kiesbaar is in keuzelijsten.

Medewerker tabblad op de klantkaart

Het medewerker tabblad op klantkaart bevindt zich als sub-tab op het tabblad Intern. Op het tabblad kunnen meerdere secties staan, maar dit is inrichtingsafhankelijk. Per sectie zal dit worden aangegeven.

Sectie Algemeen

De sectie algemeen is altijd aanwezig en kan niet worden uitgeschakeld. Middels configuratie is in te stellen of de Relatie eigenaar automatisch de Verantwoordelijk vennoot volgt (zoals in dit voorbeeld) danwel zelfstandig kiesbaar is. Deze configuratie geldt voor alle klantkaarten in AuditCase.

De medewerkers die bij de verschillende functies kiesbaar zijn worden bepaald door de overeenkomende functies op de arbeidscontracten van de medewerkers.

• Functie "Verantwoordelijk vennoot": alle medewerkers met de functie "Verantwoordelijk vennoot" = "Ja" op het arbeidscontract.
  • Functie "Declarant": alle medewerkers met de functie "Declarant" = "Ja" op het arbeidscontract.
  • Functie "Relatie eigenaar": alle medewerkers met de functie "Relatie eigenaar" = "Ja" op het arbeidscontract.

Sectie Accountancy

De sectie accountancy is uitschakelbaar middels configuratie. Deze configuratie geldt voor alle klantkaarten in AuditCase.

De medewerkers die bij de verschillende functies kiesbaar zijn worden bepaald door de overeenkomende functies op de arbeidscontracten van de medewerkers.

• Functie "Verantwoordelijk accountant": alle medewerkers met de functie "Verantwoordelijk accountant" = "Ja" op het arbeidscontract.
  • De functies van assistent laat altijd alle medewerkers zien.

Sectie Belastingadvies

De sectie belastingadvies is uitschakelbaar middels configuratie. Deze configuratie geldt voor alle klantkaarten in AuditCase.

De medewerkers die bij de verschillende functies kiesbaar zijn worden bepaald door de overeenkomende functies op de arbeidscontracten van de medewerkers.

• Functie "Verantwoordelijk belastingadviseur": alle medewerkers met de functie "Verantwoordelijk belastingadviseur" = "Ja" op het arbeidscontract.
  • De functies van assistent laat altijd alle medewerkers zien.

Sectie Juridisch

De sectie juridisch is uitschakelbaar middels configuratie. Deze configuratie geldt voor alle klantkaarten in AuditCase.

De medewerkers die bij de verschillende functies kiesbaar zijn worden bepaald door de overeenkomende functies op de arbeidscontracten van de medewerkers.

• Functie "Verantwoordelijk jurist": alle medewerkers met de functie "Verantwoordelijk jurist " = "Ja" op het arbeidscontract.
  • De functies van assistent laat altijd alle medewerkers zien.

Sectie Salarisadvies

De sectie salarisadvies is uitschakelbaar middels configuratie. Deze configuratie geldt voor alle klantkaarten in AuditCase.

De medewerkers die bij de verschillende functies kiesbaar zijn worden bepaald door de overeenkomende functies op de arbeidscontracten van de medewerkers.

• Functie "Verantwoordelijk Salarisadministrateur": alle medewerkers met de functie "Verantwoordelijk Salarisadministrateur" = "Ja" op het arbeidscontract.
  • De functies van assistent laat altijd alle medewerkers zien.

Sectie Management advies

De sectie managementadvies is uitschakelbaar middels configuratie. Deze configuratie geldt voor alle klantkaarten in AuditCase.

De medewerkers die bij de verschillende functies kiesbaar zijn worden bepaald door de overeenkomende functies op de arbeidscontracten van de medewerkers.

• Functie "Management consultant": alle medewerkers met de functie "Management consultant" = "Ja" op het arbeidscontract.
  • De functies van assistent laat altijd alle medewerkers zien.

N.B. de functies zoals opgenomen in deze afbeeldingen zijn de standaard functies in AuditCase. Alle functiebenamingen kunnen echter aangepast worden in de configuratie, waardoor deze in uw configuratie kunnen afwijken ten opzichte van dit artikel. De sectie titels kunnen echter niet worden aangepast in de configuratie.