Office 365 wachtwoord voor AuditCase éénmalig instellen

Wanneer u een Microsoft Office 365 omgeving heeft dan is het mogelijk om een wachtwoord in te stellen voor AuditCase zodat dit los staat van wachtwoord wijzigingen in Microsoft Office.

Dit kan alleen indien u "Aanvullende beveiligingsverificatie" aangezet hebt op de Office 365 omgeving (ofwel two-factor authentication).

Ga via het radartje naar Office 365 instellingen:

Ga dan vervolgens naar aanvullende beveiligingsverificatie en klik door op de blauwe regel:

Dan vervolgens klikken op "appwachtwoorden" en maak een nieuw wachtwoord aan:

Kopieer deze naar uw klembord.

Wijzig in AuditCase uw Exchange profiel met dit wachtwoord.

Vanaf nu gebruikt u voor AuditCase een apart wachtwoord die op elk moment ingetrokken kan worden, maar niet meer gelijktijdig gewijzigd hoeft te worden met uw Microsoft Office 365 wachtwoord.