Update: document maken met een Excel sjabloon geeft in Excel een fout

Naast het maken van sjablonen in Word, is het ook mogelijk sjablonen in Excel te maken en deze in AuditCase te gebruiken. Dat kan als correspondentie, maar veelal zal het al een voor gedefinieerd dossierdocument gebruikt worden.

Indien bij het maken van het Excel AuditCase document een foutmelding komt als deze:

Gevolgd door deze:

En dan een leeg Excel programma, dan zijn dit mogelijke oorzaken:

1. in het Excel sjabloon is aan geen enkele cel een naam gegeven ('naamcel, of 'named cell')
  2. er is wel tenminste één naamcel in de Excel sjabloon aanwezig, maar in geen enkele naamcel staat in het formule veld een waarde. In ALLE naamcellen moet ook een waarde staan (die tijdens de velduitwisseling met AuditCase overschreven zal worden).

Aandachtspunt:
Het is niet de bedoeling dat naamcellen een formule bevatten. Bij het uitwisselen van gegevens met AuditCase wordt dit in de naamcel opgenomen omdat dit als waarde wordt gezien.

Artikel over het opnemen van Office sjablonen: Een Microsoft Office sjabloon toevoegen aan AuditCase