CRM Export: KLANTPROFIEL

Mogelijke HTTP methodes: GET

GET

{apiurl}/export/{klantnummer}/klantprofiel

Voorbeeld:
ac/api/export/1001004/klantprofiel

Met deze methode kan er klantinformatie uit AuditCase worden opgehaald. U dient te beschikken over een klantnummer of technische sleutel van AuditCase. Deze API call kan met 1 url worden opgevraagd.

URL Deel

Voorbeeld

{apiurl}

https://ac.klant.nl/ac/api

{klantnummer}

"1001004"

(klantnummer of sleutel)

Response (voorbeeld)

[
  {
    "locaties": [
      {
        "locatiestraat": "Wilhelminapark",
        "telefoonnummer": "010-99999900",
        "locatiehuisnummertoevoeging": "B",
        "locatieplaats": "Utrecht",
        "locatiehuisnummer": "1",
        "locatieregio": "Noord-Holland",
        "locatiepostcode": "3825 DF",
        "locatieperadresregel": "per adres: gebouw 1",
        "locatienaam": "Utrecht vestiging"
      }
    ],
    "adreshuisnummertoevoeging": "",
    "klantnaam": "Bookstores Holding",
    "vennoot": "Ferry Kranenburg",
    "oprichtingsdatum": "02-04-2014",
    "adresland": "NL",
    "vennoot_personeelsnummer": "8888",
"declarant_personeelsnummer": "654", "rechtsvorm": "Eenmanszaak", "postcode": "3743 KE", "emailadresbedrijf": "holding@bookstore.nl", "opdrachttype": [ "Enkelvoudige jaarrekening", "Samenstellen jaarrekening" ], "plaats": "BAARN", "peradresregel": "Gebouw 2",
"medewerkers": [
{
"addressering": "J Bakker",
"e-mailadres": "jan.bakker@changetocomm.nl",
"discipline": "Declarant",
"personeelsnummer": "654",
"naam": "Jan Bakker",
"_key": "DECLARANT"
}
], "contactpersonen": [ { "ubo": "ja", "titelvoor": "", "mobielnummer": "", "geslacht": "m", "aanschrijfwijze": "Eigen naam - Naam partner", "telefoonnummer": "020-0000", "contactpersoon_bestuurder": "Ja", "functie_contactpersoon": "Office manager", "portal": "J", "partner_voorvoegsel": "van der", "faxnummer": "", "voorletters": "H.", "tussenvoegsel": "", "partner_naam": "Jansense", "naam_samengesteld": "Aardoom - Van der Jansense", "titelna": "RA", "id": "C6713B65BF0D0A9EC1257B89003042A3", "voornaam": "Henk", "pep": "nee", "e-mailadres": "test@tester.com", "naam": "Aardoom" } ], "bedrijfsnaam": "Bookstores Holding", "adresstraat": "Amalialaan", "telefoonnummer": "010-99999900", "sbicode": "70101", "adreshuisnummer": "27", "statutairevestigingsplaats": "Lutjebroek", "statutairezetelland": "Nederland",
"portal": "J", "statutairenaam": "BH", "homepage": "http://www.auditcase.nl", "faxnummer": "010-88888800", "kvknummer": "08775432", "anderewijzevanidentificatie": "klant bezocht op locatie in buitenland", "klantnummer": "1001004", "adresregio": "Utrecht" } ]