Overzicht uitgaande correspondentie

Mogelijke HTTP methodes: GET

GET

Op dit moment kan deze API aanroep op verschillende manieren aangeroepen worden. Er is een manier waarbij de url hetzelfde blijft maar er extra http headers meegegeven moeten worden (v1.0). De nieuwe manier (voorkeur) is de methode om de url zoals gespecificeerd in v2.0.

v1.0: {apiurl}

of

v2.0: {apiurl}/viewdata/uc

Met deze aanroep worden de uitgaande poststukken voor de huidige ingelogde gebruiker teruggeven. Het betreft hier alle uitgaande poststukken over maximaal 5 postboeken die de inlogde gebruiker in zijn voorkeurslocaties in AuditCase heeft vastgelegd.
Met HTTP parameter X-filter op 'All' kunnen overigens alle uitgaande poststukken worden opgehaald.

Header

Value

Verplicht

X-action

api_outgoingcorrespondence

JA (indien v1.0 url is gebruikt)

NEE (indien v2.0 url is gebruikt)

X-filter

All

NEE

Response (voorbeeld)

[
{
"Klantnaam": "Big Data B.V.",
"Datum": "26-05-2014",
"Onderwerp": "RE: Order BDO (PROQ51876)",
"$linktodocument": "<volledige url naar document>",
"$id": "6FE74E9286E8FB0DC1257C85006C968F"
}

Er komt meer informatie terug voor intern gebruikt AuditCase. Er kan uitgegaan worden van minimaal de volgende informatie:

Type

$linktodocument

Volledige url naar het betreffende document in AuditCase.

String

$id

Unieke sleutel van het document.

String

Klantnaam

De volledige naam van de klant. String

Datum

De aanmaak datum van het document String

Onderwerp

Onderwerp (betreft) van het document String