Upload

Mogelijke HTTP methodes: POST

POST

{apiurl}/api_upload

Voorbeeld:
ac/api/api_upload

Met deze aanroep kan er een bestand naar AuditCase worden ge-upload. De API aanvragen dient hiervoor eerst contact op te nemen met Change to Comm zodat de bestanden op de juiste manier na de upload worden verwerkt.

POST data (type:  multipart/form-data)

key value Optioneel Omschrijving
file [bestand] nee

Eén of meer bestanden hier opnemen.

form API-Portal-Dossier nee Deze 'sleutel' wordt verstrekt door Change to Comm. Het betreft hier een sleutel dat ingericht moet worden in AuditCase bij de klant.
Klantnummer 1001004 ja * Klantnummer van de klant (indien bekend)
Klantnaam JANSENBV ja * Verkorte zoeknaam van de klant (indien bekend)
AssignmentType 3 nee Type opdracht
AssignmentSubType 101 ja Periode dat hoort bij type opdracht
AssignmentYear 2014 ja

Naast bovengenoemde POST data kan er kan er extra data mee worden gezonden.
Deze informatie zal opgeslagen worden en kan worden gebruikt in upload configuratie binnen AuditCase.

* klantnummer of klantnaam is nodig

Response :http status 200

{
  "status": 200,
  "message": "File succesfully received.",
  "responsedata": {
    "linktodocument": "https://dev01.changetocomm.net/ac/redirect&target=document&clientkey=FBECBFB0A0FD96D3C12577EE0035A2F9&key=77B6DE8E03E373FDC1257F02004F744E&modulename=INKOMENDECORR",
    "id": "77B6DE8E03E373FDC1257F02004F744E",
    "database": "Dev\AuditCase\corr_ame.nsf"