Overzicht taken

Mogelijke HTTP methodes: GET

GET

Op dit moment kan deze API aanroep op verschillende manieren aangeroepen worden. Er is een manier waarbij de url hetzelfde blijft maar er extra http headers meegegeven moeten worden (v1.0). De nieuwe manier (voorkeur) is de methode om de url zoals gespecificeerd in v2.0.

v1.0: {apiurl}

of

v2.0: {apiurl}/viewdata/tasks

Met deze aanroep worden de lopende taken voor de huidige ingelogde gebruiker teruggeven.
Met HTTP parameter X-filter op 'All' kunnen overigens alle taken worden opgehaald.

Header

Value

Verplicht

X-action

api_tasks

JA (indien v1.0 url is gebruikt)

NEE (indien v2.0 url is gebruikt)

X-filter

All

NEE

Response (voorbeeld)

[
{
"Klantnaam": "Big Data B.V.",
"ActieTeDoen": "Even bellen",
"Onderwerp": "Ter herinnering",
 "Startdatum": "22-02-2014",
  "Einddatum": "26-02-2015",
"$linktodocument": "<volledige url naar document>",
"$id": "6FE74E9286E8FB0DC1257C85006C968F"
}

Er komt meer informatie terug voor intern gebruikt AuditCase. Er kan uitgegaan worden van minimaal de volgende informatie:

Property name

Value

Type

$linktodocument

Volledige url naar het betreffende document in AuditCase.

String

$id

Unieke sleutel van het document.

String

Klantnaam

De volledige naam van de klant. Let op: deze waarde is optioneel. Taken zonder koppeling naar een klant geven hier een lege waarde terug.  String

Startdatum

Startdatum van de taak String

Einddatum

Uiterste datum van de taak String

ActieTeDoen

Actie uit te voeren String

Onderwerp

Korte omschrijving String