Werken met onderhanden uitgaande correspondentie

Een uitgaand correspondentiestuk kan altijd op een later tijdstip bekeken worden via de startpagina op het Tabblad Uitgaande Correspondentie. Veel acties kunnen worden uitgevoerd door naast de naam van de correspondentie te klikken en vervolgens op de actie.

Wanneer u op de naam van het uitgaand correspondentiestuk klikt krijgt u onderstaande gegevens.

Tabblad Algemeen

Op dit tabblad kan eventueel ook op een later tijdstip worden aangegeven welke bijlage op het klantenportaal getoond moet worden.

Klik hiervoor Wijzigen en pas de gegevens aan. Kies daarna Bewaren.

Tabblad Algemeen - Correspondentielog:

Indien van toepassing staat op het tabblad algemeen ook een uitgebreide log. Dit tabblad wordt automatisch gevuld met informatie zoals; wanneer is dit document ter goedkeuring aangeboden, naar het secretariaat gestuurd of op Verzonden gezet?

Deze informatie is altijd te raadplegen, ook wanneer het document de status Verzonden heeft en in het klantdossier is gearchiveerd. U kunt De gegevens op dit tabblad niet zelf muteren.

Tabblad Bestanden:

Op dit tabblad kunnen bestanden worden aangepast, verwijderd of toegevoegd.

Klik hiervoor op Wijzigen en open het document in Word/Excel. Nadat wijzigingen in Office zijn doorgevoerd en opgeslagen keer dan terug naar AuditCase en kies voor Bewaren.

Tabblad Dossier

Op dit tabblad kunt u de dossierbestemming aanpassen. Klik hiervoor op Wijzigen. Voer de wijzigingen door en kies voor Bewaren.

Verstuurde correspondentie

Wanneer je uitgaande correspondentie hebt verstuurd wordt dit gearchiveerd. Nadat de uitgaande correspondentie verstuurd is kan de inhoud hiervan niet meer gewijzigd worden.