Export van CRM gegevens maken

Het is in AuditCase mogelijk om op een eenvoudige manier exports te maken. Open daarvoor de relatie database via het menu AuditCase - Relatie

1. Ga in het menu aan de linkerkant naar Selectie - Export selectie:

2. Selecteer de gegevens die u wilt exporteren bij het veld 'selectie'. U ziet direct een voorbeeld van alle klanten in de weergave eronder. Eventueel kunt u vanuit hier doorklikken op een klant of klikken op de regel om meer informatie te zien of een actie te starten.

3. (Optioneel) Selecteer het veld waarop u wil filteren in het veld 'filter'. Hier kunt u alle gegevens van één vestiging of organisatie selecteren. Dan kiest u tot slot de waarde die u wilt hebben. Als u van deze selectie een export wilt maken dan klikt u rechtsboven op acties en kiest u voor 'Export maken'.

Klikt u hier op verder en u krijgt automatisch een export-link toegestuurd. Dit kan enige tijd duren want dit wordt op de server uitgevoerd.

Wanneer de export gemaakt is.

Wanneer u de link uit de e-mail opent dan ziet u de complete export. Rechtsboven zit een knop om deze resultaten naar Excel te exporteren en te openen. Wanneer u het Excel bestand geopend heeft kunt u op verschillende manieren sorteren.

Sorteren op groepsstructuur.

In de export zijn de gegevens voor groep structuur zo aangepast dat daar beter op gefilterd kan worden in Excel. Zo is het mogelijk om te filteren op de volgende structuren:

• Bij het groepshoofd en zijn contactpersonen: op het klantnummer + klantnaam van het groepshoofd + indicatie dat deze klant 'hoofd' is van de groep.
  • Bij de groepsleden (volgers) en zijn contactpersonen: op het klantnummer + klantnaam van het groepshoofd.

Daarnaast zijn er nog tal van andere filters waar u gebruik van kunt maken, de filters beschikbaar voor uw export kunt u allen terug vinden in het Excel bestand.