Wat als Word/Excel vastloopt terwijl aan een Office document wordt gewerkt?

Het kan voorkomen dat Office vastloopt terwijl aan een AuditCase document in bijvoorbeeld Word of Excel wordt gewerkt.

U komt dan terug in het AuditCase scherm en dan klikt u op de "Verder" knop. U krijgt dan deze melding:

Klik dan op "OK" om verder te gaan, maar sluit het AuditCase document niet af, want de kans is aanwezig dat u toch verder kunt werken!

Start opnieuw het Office pakket op. U krijgt dan de mogelijkheid om een bestand te herstellen. In Word 2013 ziet kiest u eerst voor: "Herstelde bestanden weergeven"

Daarna kunt u kiezen welk bestand u wilt herstellen:

U kunt nu uw Word document gewoon verder afmaken.

Als u klaar bent, sluit u Word af door rechtsboven op het sluiten kruisje te klikken en vervolgens te kiezen voor het opslaan van uw werk.

U komt dan weer terug in het AuditCase scherm dat u eerder open hebt laten staan en u kunt dan op de "Verder" knop klikken.

AuditCase zal uw herstelde bestand oppakken en verwerken alsof er niets gebeurd is.