Melding: "Het document wordt op dit moment door .... gewijzigd."

Deze melding kan overal in AuditCase optreden:

Het is een beschermingsconstructie door AuditCase, waarmee wordt voorkomen dat gebruikers werk kwijt raken. Immers, Peter de Vries is in dit document aan het werk. Deze melding wordt ook getoond als de gebruiker het document niet goed heeft afgesloten.

 

 

Om uw bewerkingen op het document te kunnen doen, kunt u het beste:

  1. Contact opnemen met de genoemde gebruiker.
    Vraag of hij/zij nog steeds in het bewuste document aan het werk is?
    Als dat niet zo is, vraag dan of hij/zij het document opnieuw wil openen, in bewerken zetten en dan netjes afsluiten middels de "Bewaren" of "Annuleren" knop op het document;
  2. Indien de gebruiker niet bereikbaar is, dan is er nog de optie om te wachten. Doorgaans worden vastgehouden documenten 's nachts vrijgegeven door een geautomatiseerd proces binnen AuditCase;
  3. Indien dat te lang duurt, hebben beheerders de mogelijkheid om het bewuste document te 'unlocken'. Dit is de uiterste methode en moet zoveel mogelijk voorkomen worden.

 

 

Door consequent de gebruiker te benaderen die het document aan het wijzigen is, zal ook het aantal meldingen gaan afnemen, want de oorzaak is precies zoals de melding beschrijft: De genoemde gebruiker is op dat moment in het document aan het werk, of heeft er in gewerkt alleen heeft het document niet netjes afgesloten met "Bewaren" of "Annuleren".

 

 

Als een document in "Wijzigen" staat en er wordt op het sluiten kruisje geklikt dan zal altijd eerst deze melding getoond worden:

Wit_u_deze_site_verlaten.png

Wordt op "verlaten" geklikt, dan is het document niet netjes afgesloten en kan het zijn dat AuditCase zal aangeven dat het nog steeds gewijzigd wordt.

 

Kies dus voor "Op deze pagina blijven" en kies daarna voor de knop "Bewaren" of "Annuleren". 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk